" Hasha Tattoo din pasiune pentru arta si tatuaje "

Preturi Tatuaje

Odata ales tatuajul potrivit este important sa te informezi corect despre pretul tatuajului tau, cel mai bine inainte de inceperea operatiunii.
Preturile tatuajelor variaza destul de mult in functie de complexitate si suprafata, locul unde va fi amplasat, culorile folosite, detaliile modelului ales, experienta artistului, etc.. Ele pot fi estimate cel mai corect doar de artistul tatuator responsabil cu executia acestora
Tatuajele sunt unice in felul lor, deci preturile difera de la un model la altul, de la o persoana la alta. Fiecare artist isi cunoaste si isi evalueaza munca in felul sau, deci preturile tatuajelor difera de la artist la artist.
Pretul platit pentru un tatuaj profesional resprezinta respectul tau pentru munca depusa de catre artist, si totodata suportul tau ca si client in sustinerea artistului, acesta recompensandu-te cu un tatuaj de calitate.

preturi tatuaje

 

Salon profesional de tatuaje premium

Preturile noastre sunt calculate dupa timpul de lucru, astfel o  ora de lucru se tarifeaza cu 250-300 lei.

Estimari de preturi se pot face doar la salon, unde artistul ales de dvs. va poate explica clar ce anume va face si aproximativ timpul de lucru.

preturi banner tatuaje


© 2024 Hasha Tattoo All Rights Reserved. Salon Profesional de Tatuaje Bucuresti
Termeni si Conditii
Powered by - MWD