" Hasha Tattoo din pasiune pentru arta si tatuaje "

Preturi Tatuaje

Odata ales tatuajul potrivit este important sa te informezi correct despre pretul tatuajului tau, cel mai bine inainte de inceperea operatiunii.
Preturile tatuajelor sunt foarte variabile ,ele pot fi estimate cel mai corect DOAR DE ARTISTUL CARE IL VA EXECUTA . In estimarea pretului unui tatuaj se tin cont de anumiti factori precum: locul unde va fi amplasat, culorile folosite, detaliile modelului ales, experienta artistului, etc.
Tatuajele sunt unice in felul lor,deci preturile difera de la un model la altul,de la o persoana la alta. Fiecare artist isi cunoaste si isi evalueaza munca in felul sau,deci preturile tatuajelor difera de la artist la artist.
Pretul platit pentru un tatuaj professional resprezinta respectul tau pentru munca depusa de catre artist, si totodata suportul tau ca si client in sustinerea artistului, acesta recompensandu-te cu un tatuaj de calitate.

preturi tatuaje

TATUAJE CORPORALE  STUDIO PROFESIONAL

Preturile noastre sunt calculate dupa timpul de lucru, astfel o  ora de lucru se tarifeaza cu 250-300 lei.

Estimari de preturi se pot face doar la salon, unde artistul ales de dvs. va poate explica clar ce anume va face si aproximativ timpul de lucru.

preturi banner tatuaje


© 2019 Hasha Tattoo All Rights Reserved. Salon Profesional de Tatuaje Bucuresti
Termeni si Conditii
Powered by - MWD